Friday, January 30, 2009

Birthday Party Pt 2














Sebelah petang selepas solat Asar berjemaah n baca doa anak-anak dah tak sabar untuk sambutan party pt 2. susun kerusi n meja kat luar kasi view yang berbeza sikit.plan lepas makan boleh terus main di padang comel tapi cuaca lak tak mengizinkan...hujan...hujan Bestnya petang ni pasal kita ada 3 biji kek yang yummy yummy.....boleh lihat betapa comelnya anak-anak ini ketika makan kek.pehhh kalah ratu kebaya...sambil makan cikgu bagi benda yang tiup-tiup ada bunyi lagi. terima kasih kat mama ilham yang sudi hadiah kat anak-anak Al Khalaf ni. bulan depan kita sambut lagi untuk bulan febuari lak....mai check sapa lak....jengjeng cikgu ani, azim, yasmen n anas......tunggu

Thursday, January 29, 2009

Kerusi Beracun

video

Sambutan Hari Lahir Bulan Januari Pt 1





















Hari ini 30hb Al Khalaf membuat sambutan hari lahir untuk anak-anak n me (hihi) yang bertuah dilahirkan dalam bulan januari. Pagi-pagi lagi dah sibuk meniup belon untuk decoration. Belon yang pecah pun banyak gak so saki baki jer yang dapat digantung. 5&6 tahun kena buat amali solat dulu lepas 10am baru mula aktiviti. Ada musical chair, nenek-nenek dan bercerita oleh cikgu Ayu & cikgu Ani. Macam-macam muka boleh lihat dan semuanya comel-comel sebab lengkap berbaju melayu dan berbaju kurung bertudung. Hari ini menu istimewa nasi minyak,kentang goreng dan ayam tergolek. Penaja utama adalah mumy n me sebab kesyukuran anak2 kami lulus cantekkk untuk UPSR n PMR. Pt 2 sambutan hari lahir buat waktu petang. Menu ada kek,kuih-kuih,gula-gula, belon etc.Cerita pasal pt 2 nanti ibu upload ye...... dear mumy n dady lihatlah anak-anak anda membesar dengan ceria dan sihat.

Cuba teka siapa bayi comel ini. Siapa dapat teka boleh bawa balik rumah

[Image024.jpg]

Monday, January 26, 2009

Mari kita bantu sekadar yang mampu

BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

BRANDS & LABELS TO BOYCOTT

URL: http://www.inminds.com/boycott-brands.html

Born as a muslim is a gift and die as a mukmin is an achievement